Δήμοι Αττικής
Ο σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης στη δράση επιχειρηματικότητας «Ανοικτός Καφές» στην Κηφισιά

Ο παγκοσμίως πρωτοπόρος Έλληνας σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης τίμησε την Κηφισιά, βάζοντας τη σφραγίδα του και στη δράση επιχειρηματικότητας «Ανοικτός Καφές».
Την εκδήλωση προλόγισε η υπεύθυνη της δράσης Αντιδήμαρχος Νίνα -Ασπασία Βλάχου, η οποία καλωσορίζοντας το πυκνό ακροατήριο επεσήμανε τη βούληση του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου να δίνεται προτεραιότητα στην νεολαία, που ονειρεύεται μια καριέρα πέρα από τα τετριμμένα.
Ο εμβληματικός σχεδιαστής με την αέναη εφηβική ανησυχία του, παρουσίασε στους νεότερους την τέχνη της δημιουργίας, αλλά και τα βήματα της επιχειρηματικής του δράσης. Ο Γιάννης Τσεκλένης στο μεγάλο πέρασμα του από το χώρο της μόδας το οποίο και συνεχίζεται με επιτυχία σε κτήρια και όχι μόνο, σημάδεψε κομψά την καθημερινότητα χιλιάδων μαθητών κι αεροσυνοδών, ανθρώπων του πνεύματος, του πολιτισμού και της πολιτικής, οι οποίοι τον λάτρεψαν, τον τίμησαν και τον ακολούθησαν πιστά τις σχεδιαστικές του υποδείξεις.
Στο θεματικό “καφέ” για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, ομιλητές με γνώσεις και εμπειρία στο χώρο της Μόδας και του επιχειρείν. Όπως ο διακεκριμένος γεμολόγος Δημήτρης Αρμάος, η διευθύντρια Marketing της εταιρείας Rococo Νίκη Πανταζή , η δημιουργός της ελληνικής επιχείρησης Kook Μαρία Ξυπολιτά, ο Βασίλης Μπόρσης γνωστός δημιουργός της εταιρείας V&R (χειροποίητα πλεκτά- υφαντά αξεσουάρ) και η καλλιτέχνης Ειρήνη Λιναρδάκη (δημιουργός νεανικών αξεσουαρ -bijoux).
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ