Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Προκύρηξη πρόσληψης διερμηνέα από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας επαναπροκύρηξε την πρόσληψη ενός (1) διερμηνέα Φαρσί- Νταρί με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας των ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (Πρόγραμμα Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση-ESTIA).

Οι αρμοδιότες του υποψηφίου θα είναι οι εξής:

  • Παροχή υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες του προγράμματος.
  • Συνοδεία των προσφύγων όταν κρίνεται απαραίτητο σε υπηρεσίες, δομές, πολιτιστικούς χώρους και όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος.
  • Υποστήριξη σε όλα τα μέλη της ομάδας έργου για την υλοποίηση τόσο των προγραμματισμένων ενεργειών που προβλέπονται για την υλοποίηση του προγράμματος (ενδεικτικά: λήψη κοινωνικού και ιατρικού ιστορικού, ενημερωτικές συναντήσεις, ιατρικά ραντεβού κ.α.), όσο και των εκτάκτων περιστατικών/ αναγκών.
  • Διατήρηση φυσικού και ηλεκτρονικού αρχείου ενεργειών.
  • Αναφορά στον Συντονιστή Ομάδας Υπηρεσιών.

Τα προσόντα για τη θέση

Απαραίτητα

  • Άριστη γνώση Φαρσί– Νταρί (Farsi-Dari)
  • Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής Γλώσσας

Επιθυμητά/ συνεκτιμώμενα

  • Ομαδικό πνεύμα.
  • Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία ή γνώση σχετική με το αντικείμενο που περ.
  • Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
  • Γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών και κατά προτίμηση Κουρδικών.
  • Δυνατότητα παροχής εργασίας (πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες) και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εφόσον απαιτείται από τις ανάγκες του έργου.

Μικτή Μηνιαία αμοιβή :  1.336,10 ευρώ

Τα δικαιολογητικά που θα χρειαστούν

  1. Ευκρινή φωτοαντίγραφα των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας.

2. Βιογραφικό σημείωμα

3. Τίτλος σπουδών και απόδειξη των απαιτούμενων και συνεκτιμώμενων προσόντων της  ειδικότητας. Απόδειξη εμπειρίας με προσκόμιση βεβαίωσης εργοδότη ή αντίγραφα βεβαιώσεων φορέων ή αντίγραφα συμβάσεων με αναλυτική περιγραφή καθηκόντων ή συστατικές επιστολές.

Πώς και μέχρι πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  1. είτε αυτοπροσώπως,
  2. είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
  3. είτε (υπογεγραμμένη) ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email): [email protected]

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από 23/10/2019 έως και 29/10/2019 στο γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Αγ. Αναργύρων 9, Νέα Χαλκηδόνα, Τ.Κ. 14343. Παραλαβή από την κα Κρανιώτη Λαμπρινή  κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 09:00 πμ έως και τις 17:00μμ και ηλεκτρονικά έως και τις 12:00 μμ στις 29/10/2019.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα Λαμπρινή Κρανιώτη (210-2523584), από τις 09:00 έως και τις 15:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ