Κερατσινίου - Δραπετσώνας
Αποκατάσταση και βελτίωση οδών στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Την αποκατάσταση και επισκευή οδών του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, εξασφάλισαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος.
Σκοπός του έργου είναι να εξασφαλιστεί η ασφαλής και ομαλή κυκλοφορία οχημάτων σε δρόμους του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας που έχουν μεγάλη κλίση, με την εξάλειψη της ολισθηρότητας και των φθορών που παρουσιάζουν. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες επίστρωσης/αποκατάστασης του οδοστρώματος με αντιολισθητικό σκυρόδεμα, σε οδούς συνολικής επιφάνειας περίπου 25.000 τ.μ.
Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν σε τμήματα των οδών: Ολύμπου, Θουκυδίδου, Ρόδου, Βύρωνος, Κύπρου, Δωδεκανήσου, Ροδοπόλεως (σε τρία τμήματα), Εμμ. Μπενάκη, Προύσσης, Ροδόπης, Μ. Μπότσαρη, Ακτή Ιωνίας (σε δύο σημεία), Μ. Κιουρί, Παλληκαρίδη (σε δύο σημεία), Σπάρτης, Στρατηγού Ιωάννου, Ιπποκράτους, Ευκλείδου, Χιλής, Τραπεζούντος, Σπ. Μήλιου, Πάρνηθος, Σφακίων, Μαραθωνομάχων, Τριπόλεως, Κορώνης, Νεύτωνος, Πάρνωνος, Νέλσωνος, Νυμφών, Ορφέως, Πολυδεύκους, Χαρίτων, Κωνσταντινουπόλεως, Βλαχάβα.
Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ