Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας συνεχίζονται

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Αποκριάς συνεχίστηκαν με μεγάλη επιτυχία σε διάφορα σημεία του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, χόρεψαν και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Δήμου, τόσο σε Δραπετσώνα όσο και σε Κερατσίνι.

Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου, οι μικροί δημότες διασκέδασαν με τη θεατρική παράσταση, στο πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη, «Δύο τρελοί τρελοί Αποκριάτικοι πιγκουίνοι» σε ένα θέαμα, πρωτότυπο, γεμάτο χορό, τραγούδια, μάσκες και σερπαντίνες, με πρωταγωνιστές δύο πιγκουίνους!

Το Σάββατο βράδυ γλέντησαν και χόρεψαν με τραγούδια από όλη την Ελλάδα, στη συναυλία με τις «κουμπάρες» στην πλατεία Κύπρου.

Την Κυριακή, το γλέντι συνεχίστηκε στη Δραπετσώνα σε συνεργασία με το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κερατσινίου Δραπετσώνας, όπου είχε στηθεί μια παιχνιδούπολη που περιελάμβανε ομαδικά παιχνίδια, κατασκευές μασκών και χαρταετών, γαϊτανάκια και αποκριάτικος χορός.

Παράλληλα, στην πλατεία Κύπρου είχε στηθεί μια αποκριάτικη πολιτεία που περιελάμβανε ξυλοπόδαρους, μπαλονοκατασκευές, σόου με μπαλόνια, παιχνίδια survivor, ταχυδακτυλουργικά, φουσκωτά παιχνίδια και αλλά πολλά.

Στο πάρκο Σελεπίτσαρι μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τον μάγο sankara σε μια εξαιρετική παράσταση μαγείας υπό τον τίτλο «Magic is Believing».

Οι εκδηλώσεις του Δήμου συνεχίζονται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με πλήθος εκδηλώσεων σε Δραπετσώνα, Κερατσίνι και στον πολυχώρο Λιπασμάτων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ