Ειδήσεις
Προχωρά το αντιπλημμυρικό έργο στο Κερατσίνι

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το έργο της κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Κερατσινίου-Δραπετσώνας στην περιοχή του «Σκλαβενίτη» στο Κερατσίνι, το οποίο κατασκευάζεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους 7.6 εκ. ευρώ.
Πρόκειται για ένα αντιπλημμυρικό έργο νευραλγικής σημασίας για το Κερατσίνι, το οποίο αποτελούσε αίτημα δεκαετιών από τους κατοίκους, καθώς θα θωρακίσει αποτελεσματικά σχεδόν όλη την πόλη η οποία για χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά πλημμυρικά προβλήματα, τα οποία στο παρελθόν κόστισαν και ανθρώπινες ζωές.
Στο πλαίσιο των μέχρι σήμερα εργασιών έχουν κατασκευαστεί αγωγοί στις οδούς Προύσσης και Βυτινιώτου και από Δευτέρα 21/8/2023 θα συνεχιστούν στις οδούς Κίου, Θεοφράστου, Κωνσταντινουπόλεως, Ανακούς, Καραολή και Δημητρίου, Περικλέους, Φιλελλήνων, Παλληκαρίδη – Αυξεντίου, Κουντουριώτου και Μαρίας ΚΙΟΥΡΙ στα όρια του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας καθώς και στις οδούς Δογάνης από Καπετάν Γέρμα έως Καλλέργη, Καπετάν Γέρμα, Γυθείου, Ραιδεστού, Καλλέργη, Αγίου Δημητρίου, Μαυρομιχάλη Πετρόμπεη, Δερβενακίων, Χορμοβίτου και Αιτωλικού στα όρια του Δήμου Πειραιά.
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024