Επιχειρήσεις
Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας

Το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι Δημότες Κηφισιάς για τη συγκεκριμένη δράση τους προηγούμενους μήνες και η μεγάλη προσέλευση, οδήγησε στην απόφαση να πραγματοποιηθεί Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 στις 6μ.μ. στο Fruzaty Cafe, στη Νέα Κηφισιά.
Οι ομιλητές θα είναι ο κ.Χρήστος Σπαθαράκης από την εταιρεία Ferryhopper, οι κ.κ. Γιώργος Μοιρώτσος και Χαράλαμπος Νίκας από την ContactPigeon και ο κ.Θεόφιλος Βασιλειάδης από την Socital, οι οποίοι θα αναφερθούν στο πως γεννήθηκε η ιδέα δημιουργίας της εταιρείας τους, στις προκλήσεις που συνάντησαν, τη σημερινή πορεία της εταιρείας τους και ποιοι είναι οι στόχοι τους για το μέλλον.
Οι “συνταγές επιτυχίας” εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του Δήμου, κ.Ευάγγελο Αυλήτη.
Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start ups, αλλά και για γενικό start up networking.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και οι συμμετέχοντες θα επιβαρύνονται με ό,τι καταναλώσουν.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο