Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης
Εξαιρετική η βραδιά με την Πηγή Λυκούδη στην Κηφισιά
Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια», πραγματοποιήθηκε στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς η συναυλία «Τραγουδώντας το κρασί και τον έρωτα».
Η εξαιρετική μουσικός και καταξιωμένη συνθέτις Πηγή Λυκούδη με τη συνοδεία της ορχήστρας της και των ταλαντούχων ερμηνευτών, Σπύρου Κλείσσα, Μόρφως Τσαιρέλλη και Γεωργίας Αγγέλου, χάρισε στο κοινό μια μοναδική συναυλία.
Παρουσιάστηκαν μελοποιημένα ποιήματα πολλών γνωστών Ελλήνων ποιητών, ερμηνευμένα με πλούσιο συναίσθημα συγκινώντας το φιλόμουσο κοινό της Κηφισιάς.
Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Νικήτας Κόκκαλης και το μέλος του Δ.Σ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, η οποία απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό κατά την έναρξη της συναυλίας.
Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας