Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ηλεκτρονικά η δήλωση διόρθωσης τ.μ. ακινήτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί αναφορικά με τον κορωνοϊό COVID19 ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει πως η δήλωση διόρθωσης τετραγωνικών μέτρων, υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου στην ειδική πλατφόρμα https://tetragonika.govapp.gr/ 

Να σημειώσουμε πως η σχετική προθεσμία έχει παραταθεί μέχρι 30/06/2020.

Στην πλατφόρμα του ΥΠΕΣ δίνεται η δυνατότητα από τον πολίτη να διορθώσει τα τ.μ. της οικίας του, τα τ.μ. τα οποία στην ουσία διορθώνει, είναι τα μέτρα ως προς το ΤΑΠ, ενώ ο τρόπος υπολογισμού των τ.μ. στα Δημοτικά Τέλη ΔΤ είναι διαφορετικός .

Κατά συνέπεια, για όσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί μέσω της πλατφόρμας, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς θα επικοινωνήσει με κάθε έναν από τους πολίτες, προκειμένου να προσκομίσουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά .

Εναλλακτικά μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν τα δικαιολογητικά στο Portal του Δήμου στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.kifissia.gr/sadk/ επιλέγοντας την αίτηση διόρθωσης τετραγωνικών μέτρων .
Οι πολίτες μπορούν να καταθέσουν δηλαδή ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά , από το σπίτι τους, απλά κάνοντας χρήση των κωδικών Taxisnet, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του στο Δημαρχείο ή στις λοιπές υπηρεσίες του Δήμου Κηφισιάς.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ