Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Μεγάλη συμμετοχή στη δράση δεντροφύτευσης στον Κοκκιναρά Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία διοργανώθηκε η δράση δεντροφύτευσης στον Κοκκιναρά Πεντέλης, από το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” τον Σ.Π.Α.Π και τον Δήμο Κηφισιάς.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή οικογενειών, εθελοντών, προσκόπων και εργαζομένων του ΣΠΑΠ και του Δήμου Κηφισιάς.

Στο πλαίσιό της φυτευτήκαν δέντρα κυρίως πλατύφυλλα μέρος των οποίων ήταν από τη δωρεά του ραδιομαραθώνιου που έκανε γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός της Αυστραλίας από Ομογενείς Έλληνες της χώρας.

 

Στη δράση παρόντες ήταν  ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Γεώργιος Σκορδίλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς και Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΠ Δημήτρης Λιανός.

 

 

Η συγκεκριμένη περιοχή, έχει καταστραφεί από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 1998 και του 2007. Με τις συνεχείς δενδροφυτεύσεις των τελευταίων ετών ξαναγεννιέται και πρασινίζει η Πεντέλη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ