Connect with us

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Μικροί και μεγάλοι φροντίζουν το πράσινο της Κηφισιάς

Published

on

Ποικίλες δράσεις φροντίδας πρασίνου λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Κηφισιάς.

Αρχικά, με το ανθρώπινο δυναμικό και τα μέσα που απαιτούνται καθημερινά φροντίζονται οι κοινόχρηστοι χώροι πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς.

 

Ακόμη, πρόσφατα με την βιωματική συμμετοχή των μαθητών και την επιμέλεια της Υπηρεσίας Πρασίνου, ολοκληρώθηκε η ανάπλαση του προαύλιου χώρου του 3ου ΓΕΛ Κηφισιάς.

 

 

Στο πλαίσιο των δράσεων, μαθήτριες και οι μαθητές του Λυκείου της Νέας Ερυθραίας μαζί με τις καθηγήτριες Γιώτα Αθανασίου και Βερα Χατζή, ξεναγήθηκαν στον «Περίπατο Μνήμης της Μικρασιατικής Ερυθραίας» από τον φιλόλογο Θοδωρή Κοντάρα, στον καταπράσινο κήπο του ΚΕΜΜΕ.

Χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί την Πρόεδρο του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση σε μικρασιάτικους ρυθμούς.

 

Γεράνια στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Τέλος, οι μαθήτριες και οι μαθητές του 3ου Λυκείου Κηφισιάς προχωρούν σε μια συμβολική κίνηση την Τετάρτη 5/4 στις 10 το πρωί στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους (Πελοποννήσου 3) Αδάμες Κηφισιάς.

 

 

Φυτεύουν 57 γεράνια  στη μνήμη των 57 αδικοχαμένων συνανθρώπων μας στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Μια κίνηση με πολυδιάστατο μήνυμα  μνήμης- τιμής και περιβαλλοντικής συνείδησης.

 

[banner id=”143729″]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Close