Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Ξεσήκωσε το κοινό στο Άλσος Κηφισιάς ο Τόνι Σφήνος

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου στο Άλσος Κηφισιάς η συναυλία του Τόνι Σφήνου.

Στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Εταιρεία «Μένανδρος Κηφισιάς ΑΕ», υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, ο γνωστός performer «απογείωσε» το κοινό, σε μια βραδιά που πλημμύρισε από μουσική, ζωντάνια, κέφι, φοβερές ατάκες, θετική ενέργεια και χαμόγελα.

Η είσοδος του Τόνι Σφήνου έγινε με θεαματικό τρόπο, καθώς έφτασε στο Άλσος με μια πράσινη Vespa. Eξίσου εντυπωσιακό ήταν όμως και το φινάλε, με τον αεικίνητο τραγουδιστή να πετάει φουσκωτές μπάλες θαλάσσης στα δεκάδες παιδιά, που ξεχώριζαν στο πλήθος από τα φωσφοριζέ τους βραχιολάκια, δώρο των διοργανωτών σε όλους τους μικρούς φίλους.

Με αγαπημένα τραγούδια σε ρυθμούς ’60s, ’70ς,’80s και ’90s, αλλά και με πρωτότυπες διασκευές, ο Τόνι Σφήνος με τη θρυλική Πωλίνα ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σε περασμένες δεκαετίες. Από Χαβάη και Σεϋχέλλες, σε Δύση και Ανατολή μέχρι και του «Αιγαίου τα μπλουζ», ο κόσμος στο Άλσος «ξέφυγε» για λίγες ώρες από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, χορεύοντας ασταμάτητα στο καλοκαιρινό πάρτι της πόλης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς, πρόσφερε από μια ανθοδέσμη στην Πωλίνα και στον Τόνι Σφήνο, ο οποίος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του, δήλωσε ότι δεν περίμενε τίποτα λιγότερο εδώ στο Άλσος Κηφισιάς, “την “καρδιά” της Ανθοκομικής Έκθεσης”.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ