Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Ολοκληρώθηκαν τα δωρεάν θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Με σημαντικά σωματικά και ψυχικά οφέλη για τους πολίτες ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 17 Ιουλίου τα δωρεάν θαλάσσια μπάνια στον Μαραθώνα για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς.

Από τις 25 Ιουνίου που ξεκίνησε το πρόγραμμα, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας του Δήμου, περισσότερα από 200 μέλη απόλαυσαν τα μπάνια τους, επωφελήθηκαν από τις ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας στην υγεία τους και παράλληλα ξέφυγαν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η μεταφορά στην παραλία του Μαραθώνα πραγματοποιήθηκε με πέντε πολυτελή πούλμαν, υπό τη συνοδεία και εποπτεία των Εντεταλμένων Συμβούλων, Υπεύθυνων των ΚΑΠΗ Κηφισιάς κας Αγγελικής Βαλασοπούλου (A’ ΚΑΠΗ Κηφισιάς) και κ. Δημήτρη Καρρά (Β’ ΚΑΠΗ Κηφισιάς).

Η αποστολή των μελών, ωστόσο, διασφαλίστηκε περαιτέρω με την παρουσία του ναυαγοσώστη του Δήμου Κηφισιάς, κ. Απόστολου Κουφογιάννη, που μαζί τους φυσιοθεραπευτές των ΚΑΠΗ και μέλη του προσωπικού, συνόδευσαν στα θαλάσσια μπάνια τους όλους όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ