Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

“Χοροί και μουσικές του κόσμου” πλημμύρισαν το Δημαρχείο Κηφισιάς παρουσία δεκάδων χορευτών

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια μαγευτική βραδιά, σε latin, oriental και ελληνικούς έζησαν όσοι βρέθηκαν στη μουσικοχορευτική εκδήλωση ‘’ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ’’ στην Κηφισιά.

Η κίνηση, ο συγχρονισμός, η αρμονία και το κέφι των χορευτών από τα Τμήματα Χορού Ενηλίκων του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού ‘’Δημήτριος Βικέλας’’, εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε τις χορογραφίες: ORIENTAL Saidi Kalo, ORIENTAL Laya Rostom,ORIENTAL Amira Solo Νύχτες Μαγικές, MAMBO & BACHATTA, CHA-CHA-CHA, ΧΑΣΑΠΙΚΟ, ARGENTINE TANGO, RUMBA, από τους δασκάλους χορού: Γιώργο Τραχανή, Yuri Dimitrov, Μαρία Μπελεφάντη και Βασιλική Μουζή.

 

 

 

 

 

 

 

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αντιδήμαρχος Εκάλης και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης. Στην μουσικοχορευτική εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Κεχρής, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πόλυ Αστερίου και πλήθος κόσμου.

Τη παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δασκάλα χορού Έφη Κεραμάρη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ