Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης
Stavento και Ήβη Αδάμου ξεσήκωσαν το Άλσος Κηφισιάς
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2022/09/0U7A7333_.jpg)
Το κραταιό Άλσος της Κηφισιάς (“Δ. Ζωμόπουλος”) το έκαναν δικό τους τα νιάτα του Δήμου και όχι μόνον ενώ από τη σκηνή Stavento και Ήβη Αδάμου ξεκίνησαν στη διαπασών με το “Δικό μου” δημιουργώντας ενθουσιώδη νεανικό ‘πανικό’.
Ο λόγος για επιτυχία αποκλειστικά δική τους, που έχει κατακτήσει τα charts. Κάθε τραγούδι ενθουσίαζε μικρά αλλά και πολύ μεγάλα παιδιά, που με το ‘πρόσχημα’ της γονικής τους ιδιότητας λικνίζονταν μαζί με τα βλαστάρια τους σε ποπ, ροκ, χιπ χοπ ρυθμούς.
Και η νύχτα έμοιαζε μέρα στο Άλσος από τα πολύχρωμα φωτορυθμικά, τις παιδικές ενθουσιώδεις …κραυγές, τα χειροκροτήματα, τους φακούς των τηλεφώνων, τα live stories που γέμιζαν ασταμάτητα τα εκατοντάδες κινητά ενώ οι ακτίνες λέιζερ σάρωναν ρυθμικά τον ουράνιο θόλο, που έμοιαζε ‘ηλιόλουστος’ μέσα στη ζεστή φθινοπωρινή νύχτα.
Λίγο πριν ανέβουν οι Stavento και Ήβη προηγήθηκε η επίσης σπιντάτη Ιόλη Πενταρά, μαζί με την υπέροχη μπάντα από τους Αλέξανδρο Δημόπουλο (καλλιτεχνική διεύθυνση-πλήκτρα), Θανάση Γιαννίτσα (μπάσο), Πάνο Γεωργακόπουλο (τύμπανα), Γιάννη Λυμπεράκο (κιθάρα), Φωτεινή Αναστασιάδου (φωνητικά, ακορντεόν).
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας