Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Ένας χρόνος “Πρωτοβουλία Πολιτών Λυκόβρυσης – Πεύκης” – Τι δηλώνει η δημοτική κίνηση

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ένας χρόνος πέρασε από εκείνη την όμορφη βραδιά της πρώτης παρουσίασης των υποψηφίων μας”, ανακοινώνει η δημοτική κίνηση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λυκόβρυσης – Πεύκης.

“Για εμάς είναι μια σημαντική στιγμή. Είναι η στιγμή που πήραμε δύναμη για να συνεχίσουμε τη μάχη. Είναι η στιγμή που οι δημότες μας έδειξαν την εκτίμηση και τη στήριξη τους αλλά και εμείς επιβεβαιώσαμε ότι αξίζει τον κόπο να παλέψουμε και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Έναν χρόνο μετά είμαστε ακόμα εδώ! Παρά την ξαφνική και αναγκαστική παραίτηση του επικεφαλής μας Βασίλη Καρδάση, προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε στον δρόμο που μας άνοιξε, θέλουμε να πιστεύουμε επάξια…” συμπληρώνουν.

Κατόπιν, αναφέρουν: “Με τον δημοτικό μας σύμβουλο Κώστα Διαμαντόπουλο είμαστε παρόντες στα δημοτικά συμβούλια, με τα μέλη της παράταξης μας στις επιτροπές του Δήμου αλλά και στους δρόμους με τους συνδημότες μας διεκδικούμε το καλύτερο για την πόλη μας.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, και πάλι τους συνδημότες μας που μας εμπιστεύτηκαν, τους βεβαιώνουμε ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται με όλες μας τις δυνάμεις”.

Τέλος, δηλώνουν: “Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε σε πολλά από αυτά που λέγαμε προεκλογικά και τα σοβαρά προβλήματα της πόλης αντί να αντιμετωπίζονται επί της ουσίας, αντιμετωπίζονται επιφανειακά και με επικοινωνιακούς όρους.

Εμείς σταθερά θα παλεύουμε για καλύτερη ποιότητα ζωής, για κοινωνική πολιτική, για τα σχολεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, για το πράσινο και τα δάση του Δήμου μας”.


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ