Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

“Αυτή είναι η αλήθεια για τα θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ”, απαντά η διοίκηση Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας σε κατηγορίες

Δημοσιεύθηκε

στις

“Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διαψεύσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις αθλιότητες και τις απαράδεκτες ανακρίβειες που διακινεί στα social media μια μικρή μειοψηφία 4-5 ατόμων, τα οποία στο όνομα του αντιπολιτευτικού τους μένους και της αδυναμίας τους να συνειδητοποιήσουν ότι η προηγούμενη δημοτική Αρχή έχασε τις εκλογές, δεν διστάζουν να διακινούν ασύστολα ψεύδη και να υπονομεύουν τις προσπάθειες του Δήμου να ωφελήσει τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας”, αναφέρουν τα μέλη της δημοτικής αρχής Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, εξαπολύοντας βέλη προς όσους, σύμφωνα με εκείνους, διακινούν ψεύδη αναφορικά με τα θαλάσσια μπάνια των μελών των ΚΑΠΗ που έχει θεσπίσει η διοίκηση.

“Πιο πρόσφατο επεισόδιο στο κρεσέντο ανοησίας και ψευδολογίας είναι ότι τα θαλάσσια μπάνια των μελών των ΚΑΠΗ γίνονται, δήθεν, σε παραλία ακατάλληλη για μπάνιο. Πρόκειται για χυδαίο ψεύδος, που διακινείται συνειδητά από ασυνείδητους με μόνο σκοπό τους να σαμποτάρουν τη δημοτική Αρχή, ακόμα κι αν αυτό αποβαίνει σε βάρος υπηρεσιών προς τα μέλη των ΚΑΠΗ ή άλλων ομάδων της τοπικής μας κοινωνίας”, συμπληρώνουν.

“Προκειμένου να διαλυθεί πλήρως η συκοφαντική αυτή εκστρατεία, δημοσιεύουμε φετινή ανάρτηση του ΠΑΚΟΕ (Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών) στην οποία φαίνεται καθαρά και χωρίς καμία δυνατότητα παρερμηνείας ότι η παραλία Αυλακίου, όπου γίνονται τα θαλάσσια μπάνια των μελών των ΚΑΠΗ, είναι απολύτως κατάλληλη για αυτή τη δραστηριότητα, ενώ, επίσης, όπως φαίνεται καθαρά στη δεύτερη εικόνα, διαθέτει και γαλάζια σημαία”.

Κατόπιν, η δημοτική αρχή απαντάει όσον αφορά τις κατηγορίες περί του οικονομικού ζητήματος:

“Και τώρα, ερχόμαστε στην οικονομική πλευρά του θέματος, όπου και πάλι ακούμε και διαβάζουμε απίστευτα παραμύθια:

Η επιλογή μας τα θαλάσσια λουτρά των μελών των ΚΑΠΗ να γίνουν σε οργανωμένη παραλία με ναυαγοσώστη και πρώτες βοήθειες έγινε βάσει του Π/Δ 71/2020, λαμβάνοντας υπόψιν μας τις ανάγκες των μελών του ΚΑΠΗ και με γνώμονα την καλύτερη δυνατή προστασία τους.

Πέρσι, το αντίτιμο εισόδου στην πλαζ ήταν 5 ευρώ και κατόπιν ενεργειών της κοινωνικής υπηρεσίας, η είσοδος, αποκλειστικά για τα μέλη των ΚΑΠΗ, ήταν 3 ευρώ.

Φέτος, το αντίτιμο εισόδου ήταν 7 ευρώ και κατόπιν ενεργειών της κοινωνικής υπηρεσίας, μειώθηκε στα 4 ευρώ.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Τομπούλογλου, κατανοώντας  τον προβληματισμό των μελών των ΚΑΠΗ, με προσωπικές του ενέργειες και σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Μαρκόπουλου, Δημήτρη Αλαγιάννη, εξασφάλισε για τα μέλη των ΚΑΠΗ μας, είσοδο στην πλαζ με μόλις 1 ευρώ”.

Η δημοτική αρχή διαχωρίζει τα μπάνια που αφορούν τους οικονομικά ευάλωτους από εκείνα των ΚΑΠΗ, αναφέροντας: “Όσον αφορά τα μπάνια των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών μας, σημειώνουμε ότι αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα μπάνια μελών των ΚΑΠΗ. Ο Δήμος μας τους προσφέρει δωρεάν μετάβαση σε ελεύθερη παραλία (τονίζουμε: χωρίς αντίτιμο) με ευθύνη δική τους, υπογράφοντας σχετική υπεύθυνη δήλωση”.

“Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι που πολιτεύτηκαν με τους συνδυασμούς Πολιτών Πολιτεία, Σύγχρονη Πόλη και Κοινωνίας Βήμα, οι οποίοι δηλητηριάζουν με ασύστολα ψεύδη την τοπική κοινωνία, νομίζοντας ότι έτσι υπονομεύουν τη δημοτική Αρχή. Άλλοτε έλεγαν κι έγραφαν ότι, δήθεν, θα άλλαζαν οι ημέρες εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην πόλη, προκειμένου να δημιουργήσουν σύγχυση μεταξύ των συμπολιτών μας. Μετά φώναζαν ότι, δήθεν, αλλάζει πόλη ο τελικός του Conference League. Και για να μην έχουμε καμία αμφιβολία για τα ταπεινά κίνητρά τους, λίγο πριν τη διεξαγωγή του τελικού, που είχε αναλάβει η UEFA και τα ζητήματα κίνησης των οχημάτων η Τροχαία, εκείνοι έκαναν σημαία τους την ανακρίβεια «Ο Δήμος ταλαιπωρεί τους πολίτες». Το ίδιο κάνουν και τώρα, με την πρόοδο των εργασιών για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που θα λύσει ένα τεράστιο πρόβλημα υποδομής στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και με την επιχείρηση αξιοποίησης ορισμένων διενέξεων μεταξύ εργαζομένων του δήμου για να καταγγείλουν… τη δημοτική Αρχή

Καλούμε τις ηγεσίες των τριών αυτών συνδυασμών να απομονώσουν τους ψευδολόγους και τους διακινητές fake news. Αντιπολίτευση δεν σημαίνει ανακρίβειες, ψεύδη και διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας, προκειμένου να στηριχτούν ανυπόστατες επιθέσεις εναντίον της διοίκησης του Δήμου”, δηλώνει καταληκτικά η δημοτική αρχή Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ