Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Γ Τζέλης, Ν. Φιλαδέλφεια: “Τελικά το «μία μέρα είναι θα περάσει» είναι πολλές μέρες και πειράζει”

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριτική άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τζέλης στη διοίκηση του Γιάννη Τομπούλογλου στο καθιερωμένο πεντάλεπτο των επικεφαλής των παρατάξεων πριν την ημερήσια διάταξη της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 19/6/24.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε με την αναφορά του, για δεύτερη φορά, στην ασκούμενη πολιτική ενίσχυσης των ερασιτεχνικών θεατρικών σχημάτων από τη δημοτική και ζήτησε να μην επαναληφθούν γεγονότα όπως αυτά της διάθεσης του Πολυχώρου Δροσίνη.

Ακολούθως, ο κ. Τζέλης ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα έσοδα που είχε ο Δήμος από την διοργάνωση του Conferεnce League καυτηριάζοντας ταυτόχρονα τις απόψεις που διατυπώνονται ως απάντηση, ”μία μέρα είναι δεν πειράζει”, σε αντιδράσεις διαμαρτυρόμενων πολιτών για οχλήσεις που έφτασαν με καταγγελίες στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Φιλαδέλφειας με αφορμή την τελευταία εκδήλωση στη Λίμνη του Άλσους.

Επίσης, αφού ο δημοτικός σύμβουλος ζήτησε να ενημερωθεί για το αν ισχύει το γεγονός παραίτησης της κτηνιάτρου μέλους της πενταμελούς επιτροπής που είναι υπεύθυνη της φροντίδας αδέσποτων ζώων, δήλωσε ότι θεωρεί θετικό το γεγονός της βράβευσης από τον δήμαρχο του Φιλαδελφειώτη αθλητή ξιφασκίας της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κοντοειδή, ζητώντας τέτοιες τιμητικές διακρίσεις να γίνονται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ