Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Δήλωση δημάρχου Νέας Ιωνίας για τα έργα στην Πλατεία Αναπήρων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Παναγιώτης Μανούρης, αναφέρει ότι έχει γίνει αποδέκτης των δικαιολογημένων παραπόνων κατοίκων για τα έργα που υλοποιούνται στην πλατεία Αναπήρων και των φόβων για την πλατεία Μουταλάσκη, στην οποία τα έργα θα ξεκινήσουν σύντομα.

“Πρόκειται για έργα που γίνονται με μελέτες τσιμεντοποίησης της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, χωρίς πρόβλεψη για την συντήρηση των υφιστάμενων δένδρων, χωρίς νερό, όσο διάστημα θα κρατούσε η εργολαβία”, δηλώνει ο ίδιος.

Κατόπιν, ενημερώνει τους δημότες ότι το έργο της πλατείας Αναπήρων θα ολοκληρωθεί και θα παραληφθεί με φυτεμένα 20 νέα μεγάλα και υγιή δέντρα, πέραν των όσων βρίσκονται σήμερα ήδη στην πλατεία.Επίσης, γνωστοποιεί ότι θα φυτευτούν 10 με 15, επιπλέον, νέα μεγάλα δέντρα και στην πλατεία Μουταλάσκη.

“Το τσιμεντένιο έκτρωμα, που επιχείρησε με προχειρότητα να δημιουργήσει προηγούμενη Δημοτική Αρχή, θα τροποποιηθεί προς το καλύτερο.

Εμείς θα πρασινίσουμε την Ιωνία μας, με αγορά και τοποθέτηση εκατοντάδων δέντρων. Το πράσινο θα είναι συνυφασμένο με κάθε έργο μας. Θα τηρήσουμε και αυτή την προεκλογική μας δέσμευση”, προσθέτει ο δήμαρχος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ