Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Δήλωση του δημάρχου Αγ. Παρασκευής, Γ. Μυλωνάκη, με αφορμή τον θάνατο του Μιχάλη Χρηστάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

“Με ειλικρινή και βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Dr. Μιχάλη Χρηστάκη, Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης”, αναφέρει ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, για την απώλεια του κ. Χρηστάκη.

“Ο Μιχάλης ήταν ένας άνθρωπος με μακρά και ουσιαστική διαδρομή στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης έχοντας, μεταξύ άλλων, διατελέσει Γενικός Γραμματέας στους Δήμους Αμαρουσίου, Νέας Σμύρνης και Φιλοθέης-Ψυχικού”, προσθέτει ο δήμαρχος.

“Ο πλούτος, το εύρος αλλά και το βάθος των γνώσεών του τον έκαναν να ξεχωρίζει. Ήταν ένας χαρισματικός δάσκαλος, ένας πολύτιμος συνεργάτης, ένας σπάνιος άνθρωπος.

Αυτό όμως που τον χαρακτήριζε περισσότερο, ήταν το ασίγαστο πάθος και η ακάματη πίστη του στη δύναμη των Ο.Τ.Α. να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

Γι’ αυτό και η απώλειά του αφήνει από σήμερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση φτωχότερη.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του κι εάν αυτό απαλύνει τον πόνο τους έστω και απειροελάχιστα, να γνωρίζουν ότι η μνήμη του Μιχάλη δύσκολα θα σβηστεί από τις ψυχές και το μυαλό όσων είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί του”, αναφέρει καταληκτικά ο κ. Μυλωνάκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ