Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Δήλωση του δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις Πανεπιστημιακές Σχολές

Δημοσιεύθηκε

στις

“Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, είναι μία από τις προκλήσεις που κληθήκατε να αντιμετωπίσετε στους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας. Η  έκδοση των βάσεων εισαγωγής, βρήκε κάποιους με δάκρυα χαράς και άλλους με μάτια βουρκωμένα, με βλέμματα που κανείς δεν επιθυμεί να βλέπει σε νεαρά πρόσωπα. Σας συγχαίρω όλους θερμά για το πιο σημαντικό σας επίτευγμα: την προσπάθεια που καταβάλατε”, διαμηνύει στους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίστηκαν στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαράλαμπος Μπονάτσος.

“Σε όσων οι κόποι και οι θυσίες ανταμείφθηκαν, εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση στη νέα σας πορεία και να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα. Είναι μόνο η αρχή για όσα συναρπαστικά ακολουθούν, σε μια ζωή γεμάτη προκλήσεις και δυνατότητες για προκοπή”, προσθέτει ο δήμαρχος.

Κατόπιν, αναφέρει: “Για όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους αυτή τη φορά, θέλω να υπενθυμίσω ότι η ζωή δεν κρίνεται από μια μόνο στιγμή ή ένα αποτέλεσμα. Οι εξετάσεις αυτές δεν καθορίζουν την αξία σας ή το μέλλον σας. Η ζωή είναι γεμάτη δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικούς δρόμους που μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία”.

Στη συνέχεια καταλήγει ως εξής: “Περήφανος για όλους σας, δεσμεύομαι να συνεχίσω να υποστηρίζω τις προσπάθειες και τις φιλοδοξίες σας.

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ