Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Δύναμη Προοπτικής για τη μείωση των μπάνιων στα μέλη του ΚΑΠΗ: “Η δημοτική αρχή πνίγεται σε μια κουταλιά νερό”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δημοτική παράταξη Νέας Ιωνίας “Δύναμη Προοπτικής”, με επικεφαλής τη Δέσποινα Θωμαΐδου, επανέρχεται για τα θαλάσσια μπάνια των μελών του ΚΑΠΗ του Δήμου, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή πως τα μείωσε σε αριθμό, επιδεικνύοντας “έλλειψη ενσυναίσθησης”. 

Ειδικότερα, δηλώνουν πως “ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας και η Δημοτική Αρχή αποδεικνύουν κάθε ημέρα την ανικανότητα και την έλλειψη κάθε κοινωνικής ευαισθησίας.  Έκοψαν τα μπάνια των μελών των ΚΑΠΗ από 18 που είχαμε θεσπίσει, εμείς, ως Δημοτική Αρχή σε 15 και μάλιστα μετά από κλήρωση!”

Κατόπιν, σημειώνουν: “Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαντήσεις δεν λαμβάνουμε. Αντίθετα, ειρωνείες και γελοιότητες”.

Στη συνέχεια, αναφέρουν πως η δημοτική αρχή θέτει άλλες οικονομικές προτεραιότητες: “Ενώ έχουν κάνει αναμορφώσεις του προϋπολογισμού σε άλλες περιπτώσεις, όπως για την προμήθεια επίπλων για το γραφείο του Δημάρχου, leasing για νέο αυτοκίνητο του Δημάρχου, μίσθωση περιπτέρου 18.000 ευρώ σε έκθεση, στην περίπτωση των ΚΑΠΗ καμιά κουβέντα!

Και πώς να πουν; Αφού στερούνται προγραμματισμού και ενσυναίσθησης.

Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό”.

Τέλος, καταλήγουν:  “Το θέμα είναι να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια της πόλης. Για εμάς, τα μέλη των ΚΑΠΗ και οι ανάγκες τους είναι ζήτημα προτεραιότητας.

Τους οφείλουμε τον σεβασμό”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ