Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Δύναμη Προοπτικής: “Ποιος θα μας ενημερώσει για το τι γίνεται με τα οικονομικά του Δήμου Ν. Ιωνίας;”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ως ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη που πιστεύει σε αξίες και ιδανικά ουδέποτε ασχοληθήκαμε με τα εσωτερικά θέματα άλλων Παρατάξεων. Με μία όμως επισήμανση: αρκεί τα εσωτερικά αυτά γεγονότα να μην θίγουν το μέλλον της πόλης μας”, επισημαίνει η Δύναμη Προοπτικής της Νέας Ιωνίας με επικεφαλής την τέως δήμαρχο, Δέσποινα Θωμαΐδου, εξαπολύοντας νέα βέλη κατά της δημοτικής αρχής του Παναγιώτη Μανούρη.

“Έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι η σημερινή Δημοτική αρχή έχει ως βασική της προτεραιότητα την οπισθοδρόμηση, την καθήλωση σε απαρχαιωμένες πρακτικές και κυρίως την αλαζονεία και την έπαρση”, προσθέτουν κατόπιν.

“Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του μέχρι πρότινος Αντιδημάρχου Οικονομικών δείχνει ότι σπάει ένα απόστημα. Κάτι σάπιο υπάρχει. Σε μια αποστροφή της δήλωσής του, μάλιστα, ο κ. Καναβός θίγει ζητήματα οικονομικής διαχείρισης”, αναφέρουν.

Έπειτα, η παράταξη θέτει μια σειρά ερωτημάτων:

“Ποιος, επιτέλους, θα ενημερώσει αξιόπιστα για το τι γίνεται με τα οικονομικά του Δήμου; Όταν παραδώσαμε τη διοίκηση, φροντίσαμε μετά από χρηστή διαχείριση να έχει ο Δήμος Νέας Ιωνίας ισοσκελισμένο προϋπολογισμό κι ένα απόθεμα αναπτυξιακών έργων 60.000.000 ευρώ.

Ποιοι είναι οι «δεκάδες κωδικοί άγνωστου προορισμού που καμία υπηρεσία δεν τα προτείνει», όπως ισχυρίζεται ο κ. Καναβός;
Οφείλει ο Δήμαρχος να αφήσει τα τερτίπια και τις υπεκφυγές.

Τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων της Διοίκησης με το στρατό έμμισθων συμβούλων και κονδυλοφόρων που αναλαμβάνουν εν τω μεταξύ τη δολοφονία χαρακτήρων;

Οφείλει ο Δήμαρχος να κοιτάξει κατάματα όλες και όλους και να δώσει απαντήσεις.”

Τέλος, ολοκληρώνουν: “Η Δημοτική μας Παράταξη παραμένει σταθερή στην ανάγκη να υπάρχει διαφάνεια, αξιοπιστία και ειλικρίνεια. Υπάρχει και φιλότιμο, κ. Δήμαρχε! Εκτός εάν δεν γνωρίζετε και την έννοια αυτή!”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ