Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Ελλάδα: Την Τετάρτη τα νέα μέτρα για την ενέργεια – Όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφέρθηκε στα μέτρα για την ενέργεια και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να στέκεται στο πλευρό του πολίτη, «στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχουμε». «Οι ενισχύσεις που παρέχουμε είναι μόνιμες», πρόσθεσε.

Αποκάλυψε ότι «αύριο μάλλον θα ανακοινωθούν τα μέτρα για την ενέργεια».

Σχετικά με την παραίτηση σου Σπήλιου Λιβανιού:

«Ο Σπήλιος Λιβανός οδηγήθηκε σε παραίτηση γιατί η αντίδρασή του σε μια καθ’ όλα απαράδεκτη δήλωση δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Οικονόμου.

«Όλα έγιναν με τον τρόπο που έπρεπε μέσω τραπεζών. Η άμεση αποδοχή της παραίτησης συνιστά την απόδειξη του πώς χειρίζεται η κυβέρνηση αυτά τα ζητήματα.Τα ζητήματα της συμπεριφοράς και της τοποθέτησης σε θέματα που έχουν σημαδέψει δε μετρώνται με εκλογικούς συσχετισμούς. Ήταν μια ατυχής αντίδραση σε μια προσέγγιση που δεν έχει καμία αλήθεια και έξω από το αξιακό μας πλαίσιο ως παράταξης», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφορικά με τις δηλώσεις Γεωργαντά το 2012, ο κ. Οικονόμου είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κάνει αντιπερισπασμό σε δηλώσεις στελεχών του για τοποθετήσεις μελών του κόμματός του στο κράτος. «Δεν έχουν συνηθίσει σε συμπεριφορές άμεσης αποδοκιμασίας στελεχών τους. Είμαστε διαφορετικοί παντού. Στο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις μεγάλες κρίσεις, στην αντιμετώπιση περιστατικών που δε χωρούν δεύτερη εξήγηση για όσους πέρασαν αυτή την τραγωδία», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για πρόωρες εκλογές

Σε ότι έχει να κάνει με τη συζήτηση για πρόωρες κάλπες, είπε χαρακτηριστικά ότι «οι επόμενες εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους με τον εκλογικό νόμο που ισχύει»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ