Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Ημέρα πένθους στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ημέρα πένθους αποτελεί η σημερινή (2 Αυγούστου 2024) για τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, αλλά και για ολόκληρη την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Dr. Μιχάλης Χρηστάκης, Γενικός Γραμματέας του Δήμου, έφυγε νωρίς το πρωί από τη ζωή, μετά από ολιγόμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ήταν πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», της οποίας ήταν και ιδρυτικό στέλεχος από το 2011. Επίσης, ήταν Ειδικός Επιστήμονας του Υπουργείου Εσωτερικών στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α), ενώ διέθετε πολυετή εμπειρία στη διαχείριση και αξιοποίηση επιχειρησιακών προγραμμάτων.

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαράλαμπος Μπονάτσος, δηλώνει σχετικά με την απώλεια του Dr Μιχάλη Χρηστάκη: «Ο Μιχάλης ήταν γεννημένος για τα δύσκολα, έδινε μάχες και έβρισκε λύσεις. Σήμερα χάσαμε έναν πολύτιμο συνεργάτη, σήμερα χάθηκε ένας άνθρωπος της δημιουργίας και της προόδου. Σήμερα έχασα και εγώ έναν φίλο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και σε όλους αυτούς που συνεργάστηκαν, εκτίμησαν και αγάπησαν αυτόν τον άνθρωπο».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ