Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Ηράκλειο Πολιτών: “Γύρισε την πλάτη σε μαθητές, γονείς & καθηγητές ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Η αλαζονεία του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, κ. Μπάμπαλου, “χτυπάει κόκκινο” ακόμα και σε πολύ σοβαρά θέματα, όπου δεν επιτρέπεται καμία αλαζονεία και καμία ολιγωρία”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Πολιτών”, Γιώργος Παπαδημητρίου, εξαπολύοντας βέλη προς τον δήμαρχο για το ζήτημα των σχολείων του Δήμου.

Ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρει ότι, στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, ο δήμαρχος αποχώρησε πριν την πολύ σοβαρή συζήτηση που επέβαλλε σύσσωμη η αντιπολίτευση, για την κατάσταση των σχολείων.

Η συζήτηση έγινε στον “απόηχο” ακόμα μίας κατάρρευσης σοβά σε σχολική αίθουσα, στο 3ο ΓΕΛ.

“Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, ο κ. Μπάμπαλος προτίμησε να αποχωρήσει από το δημοτικό συμβούλιο, αρνούμενος έμπρακτα να ακούσει την εκπαιδευτική κοινότητα και όλες τις παρατάξεις για τα προβλήματα. Προφανώς, αρνείται να δεσμευτεί δημόσια για το τι θα κάνει η δημοτική αρχή για να πάψουν τα σχολεία μας να αποτελούν κίνδυνο για όσους βρίσκονται μέσα σε αυτά. Είναι φανερό ότι, παρά τα γεγονότα, προτίθενται να συνεχίζουν τα ίδια”, σημειώνει ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Πολιτών”.

Στη συνέχεια, προσθέτει: “Οι δικαιολογίες “αυτά συμβαίνουν παντού”, εκτός από το προφανές του ψέματος, δηλώνουν και τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής. Στους διπλανούς Δήμους, έχουμε 1-2 συμβάντα, την ώρα που στο Ηράκλειο έχουμε 6 σημαντικά!

Η δημοτική μας παράταξη θα συνεχίσει να πιέζει, μαζί με την εκπαιδευτική κοινότητα, τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης και ολόκληρη την κοινωνία, ώστε να αλλάξουν οι προτεραιότητες στον Δήμο Ηρακλείου.

Τα σχολεία, τα παιδιά μας πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ