Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Η “Νίκη Πολιτών Αγ. Παρασκευής” κοινοποιεί τις απόψεις της για επίκαιρα θέματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησε η “Νίκη Πολιτών” του Ιωάννη Σταθόπουλου, δημοτική παράταξη Αγίας Παρασκευής, την κοινοποίηση των απόψεών της για τα επίκαιρα θέματα της πόλης αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού αναφέρουν ότι Δημοτική αρχή αρνείται την δημοσίευση των ανακοινώσεών τους.

Πρώτο θέμα του Συμβουλίου στις 12/6ου ήταν το αίτημα όλων των Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης, να μην τοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα στο παρκάκι των οδών Αγ. Τριάδος και Ψαρών, όπως δηλώνει η παράταξη.

Μάλιστα, τονίζουν: “Ο κ. Μυλωνάκης, παρανόμως, δεν έκανε πρωτολογία και απέρριψε στο τέλος το αίτημα μας με αντιπεριβαλλοντικές απόψεις υπέρ του κακώς επιχειρείν και της διαπλοκής.  Έτσι, παρά την διαφωνία και διαμαρτυρία εκατοντάδων κατοίκων, ο χώρος των 75τ.μ. περιφράχθηκε, το γκαζόν καλύφθηκε με άμμο, πάνω στην άμμο μπήκε πλαστική μοκέτα και τοποθετήθηκαν λίγες ζαρντινιέρες”.

Στη συνέχεια, η “Νίκη Πολιτών” αναφέρει: “Ομόφωνα ψηφίσαμε τον ορισμό Ορκωτών Ελεγκτών για την Καταγραφή και Απογραφή των περιουσιακών στοιχείων των καταργούμενων Νομικών Προσώπων”, ενώ για το δημαρχείο σχολιάζει: ” Η αποτυχίαΠεριφέρειας και Δήμου να δώσουν λύση στα προβλήματα της ανέγερσης του Δημαρχείου στην οδό Αγ. Ιωάννου, οδήγησε στην οριστική παύση των εργασιών που έχουν προχωρήσει αρκετά όσον αφορά τις εκσκαφές (το έργο χρηματοδοτήθηκε και δημοπρατήθηκε στη Δημαρχιακή μας θητεία).  Ας ελπίσουμε ότι το έργο θα συνεχιστεί από την Περιφέρεια Αττικής, όπως φαίνεται να υπόσχεται ο Περιφερειάρχης, κ. Χαρδαλιάς”.

Έπειτα, κάνουν λόγο για συγκέντρωση συλλογικοτήτων στον Υμηττό για την προστασία του δάσους από πυρκαγιές: “Το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 10 π.μ. μέλη συλλογικοτήτων βρεθήκαμε στον Υμηττό έξω από την Μονή του Αϊ Γιάννη του Κυνηγού για να δηλώσουμε το ενδιαφέρον μας για το δάσος.

Αντιδρούμε στην από καιρό αδιαφορία να φροντίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, να καθαρίσουν τους κορμούς των δένδρων, τα ξερά κλαδιά και τα πριονίδια τον Υμηττό κάτι που δημιουργεί μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς”.

Τέλος, η παράταξη σημειώνει πως συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες του Δήμου και των Συλλόγων της πόλης (Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου, Χορωδία Ενηλίκων, Δημοτικό Ωδείο, Κορύβαντες, Σύλλογος κατοίκων Τσακού κ.ά.)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ