Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Καταγγελία της Δύναμης Προοπτικής: “Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. δεν τηρεί τον θεσμικό του ρόλο”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Στις 22/05/2024, στις 10:51 π.μ., στέλνει ο κ. Αναμουρλόγλου πρόσκληση για έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς για τις εγγραφές στο ΚΕΒΡΕΦΟ για να απαντήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ως τις 12 π.μ. Στέλνει την πρόσκληση ο Πρόεδρος χωρίς την εισήγηση. Ανικανότητα;  Αλαζονεία; Αυταρχισμός; Προχειρότητα; Είναι όλα μαζί”, καταγγέλλει η κα Δέσποινα Θωμαΐδου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δύναμη Προοπτικής” στη Νέα Ιωνία.

“Στην πρόσκληση αναφέρει τέσσερα θέματα και η εισήγηση αναφέρεται μόνο σε ένα. Το κατεπείγον της συνεδρίασης τι αιτιολογεί λόγω της κατάργησης των Νομικών Προσώπων;” συμπληρώνει η τέως δήμαρχος, και συνεχίζει: “Όλοι γνωρίζουμε από τον Νοέμβριο του 2023 την οριστική κατάργησή τους. Ορίστηκε Αντιδήμαρχος εκεί ο κ. Σκευοφύλακας. Γιατί τόσον καιρό ο Αντιδήμαρχος δεν ασχολήθηκε; Η ανικανότητα, η αδιαφορία δικαιολογούν το κατεπείγον;

Ως πότε θα εμπαίζετε τους Δημοτικούς Συμβούλους, κύριοι Πρόεδροι;

Ο κ. Αναμουρλόγλου ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης έπαιρνε αυθαίρετα το λόγο και ασχημονούσε.

Τώρα θα άλλαζε ο χαρακτήρας του;

Είναι καιρός η αντιπολίτευση συνολικά να πάρει θέση. Ήρθε ο καιρός να καταθέσουμε θέμα μομφής κατά του Προέδρου που δεν τηρεί τον θεσμικό του ρόλο και δεν σέβεται τους Δημοτικούς Συμβούλους!” ολοκληρώνει το κείμενο κατηγορίας της η κα Θωμαΐδου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ