Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Μήνυμα του δημάρχου Αγ. Παρασκευής, Γ. Μυλωνάκη, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

“Σήμερα άνοιξε η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων για τα Επαγγελματικά Λύκεια και αύριο ξεκινάει η προσπάθεια για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων” αναφέρει ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, στο μήνυμά του προς τους εξεταζόμενους.

Έπειτα, συμπληρώνει: “Εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα παιδιά της πόλης μας καλή επιτυχία. Συμμερίζομαι στο έπακρο την αγωνία τους όπως και την αγωνία των οικογενειών τους. Νιώθω όμως την ανάγκη να τους πω ότι η παρούσα φάση αναμφίβολα αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό στην πορεία της ζωής τους, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι ο μόνος σταθμός.

Γι’ αυτό το λόγο, αγαπητοί μου μαθητές δεν πρέπει να απογοητευτείτε αν δεν καταφέρετε να επιτύχετε τον υψηλότερο στόχο που θέσατε. Είναι βέβαιο και θα το διαπιστώσετε στην πορεία, ότι θα σας δοθούν και άλλες πολλές ευκαιρίες για την κατάκτηση των στόχων σας αρκεί να είστε αφοσιωμένοι σε αυτό.

Εμείς από την πλευρά μας ως Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση έχουμε χρέος να διασφαλίσουμε πως τα παιδιά μας θα φοιτούν σε ασφαλή, σύγχρονα και λειτουργικά σχολεία. Και αυτή είναι και η δική μας προτεραιότητα ως νέα διοίκηση του Δήμου. Για τα παιδιά μας που είναι το πολυτιμότερο κύτταρο της κοινωνίας μας”.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ