Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Νέα πυρά Λέων κατά Ψυχάλη: Αυτή τη φορά για τα 30 ευρώ προς τους γονείς μαθητών Α’ δημοτικού

Δημοσιεύθηκε

στις

“Με 30… ευρώ νομίζει ότι θα «εξαγοράσει» την εύνοια των γονέων της πρώτης δημοτικού ο κ. Ψυχάλης. Τόσο κατά την άποψη του κοστίζει ο πλήρης σχολικός εξοπλισμός ενός παιδιού της Α’ δημοτικού, εξοπλισμό που προεκλογικά δεσμευόταν ο ίδιος να καλύψει πλήρως για όλα τα παιδιά που ξεκινούν το σχολείο”, είναι το επιχείρημα που χρησιμοποιεί ως νέα βολή προς τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριο Ψυχάλη, ο επικεφαλής της παράταξης “Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί”, Γρηγόρης Λέων.

“Βέβαια, μετά τις εκλογές, τα προεκλογικά του ψεύδη ήρθαν αντιμέτωπα με την αλήθεια της πραγματικότητας και ένα- ένα καταρρέουν, όπως δυστυχώς μαζί τους καταρρέει και ο Δήμος μας”, προσθέτει ο κ. Λέων.

“Ο δήμαρχος, λοιπόν, θα πρέπει να μας πει τι συμβαίνει: Όντως θεωρεί ότι με 30 ευρώ ένας μαθητής μπορεί να αγοράσει το σύνολο του εξοπλισμού του; Τόσο πια αποκομμένος είναι από την πραγματικότητα; Ή συνειδητά προσπαθεί να καλύψει το προεκλογικό του ψέμα λέγοντας ακόμα ένα πιο χοντροκομμένο;

Όποια και αν είναι η απάντηση, η ουσία παραμένει: Άλλη μια προεκλογική του εξαγγελία, μια δέσμευσή του προς τους γονείς και τα μικρά παιδιά καταρρέει χωρίς εκείνος να δείχνει ίχνος ντροπής. Ο κ. Ψυχάλης αναδεικνύεται ο δήμαρχος της εξαπάτησης και της αναξιοπιστίας, μόλις 9 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Μπορεί προσωπικά να μην τον ενδιαφέρει – αλλά σίγουρα ενδιαφέρει τους εξαπατημένους πολίτες!”, ολοκληρώνει την επιχειρηματολογία του ο επικεφαλής της παράταξης “Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί”, ζητώντας στην ουσία τις εξηγήσεις του δημάρχου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ