Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης: “Η κα Κοσμοπούλου ενοχοποιεί τους γονείς για την επιτήρηση των ανοιχτών προαυλίων”

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα χνάρια του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Β. Κικίλια, όπου μοίραζε αφειδώς προσβολές σε σύσκεψη με τους πυροσβέστες, έτσι και η κα Κοσμοπούλου, σε σύσκεψη με φορείς της σχολικής κοινότητας, προετοίμασε το έδαφος για την ενοχοποίηση των «αδιάφορων» γονέων που δεν θα αναλάβουν την επιτήρηση των ανοιχτών προαυλίων ώστε να παίζουν εκεί τα απογεύματα τα παιδιά”, κατηγορεί τη δήμαρχο Πεντέλης η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης.

“Ωσάν άλλος ένας στρατοπεδάρχης, η κα Κοσμοπούλου κρύβει την οργανωτική της ανεπάρκεια στην εξαγγελία των Ανοιχτών Προαυλίων για τον Δήμο Πεντέλης με επιτάξεις διευθυντών και γονέων αλλά και με την χρήση καμερών και drones με καταγραφικό υλικό ( κάμερες – μικρόφωνα – ηχεία ) πάνω από τα κεφάλια των παιδιών”, προσθέτουν.

“Η αλαζονική συμπεριφορά, οι υποκλοπές αλλά και το δόγμα της ατομικής ευθύνης δεν θα βρουν χώρο και στα προαύλια των σχολείων εν μέσω καλοκαιριού με πρόσχημα την άθληση και την δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά.

Τα προαύλια των σχολείων οφείλουν για όλο το καλοκαίρι να είναι ανοιχτά, ασφαλή και φιλικά προς τα παιδιά με αποκλειστική ευθύνη του Δήμου μακριά από ντροπιαστικές εικόνες γονέων – ειδικών φρουρών, καμερών και drones αλλά κυρίως μακριά από κάθε οπισθοδρομική και στενεμένη αντίληψη που θέλει τα παιδιά και τους εφήβους επικίνδυνους και καταστροφικούς”, καταλήγουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ