Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Προχειρότητα και έλλειψη σεβασμού προς τα μέλη των ΚΑΠΗ καταλογίζει η Δύναμη Προοπτικής στη δημοτική αρχή Ν. Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

“Και τότε ρίξανε τον κλήρο να δούνε ποιος θα φαγωθεί. Το γνωστό παιδικό τραγούδι μας θυμίζει η προχειρότητα και η ξεδιαντροπιά της Δημοτικής Αρχής της Νέας Ιωνίας” ορμητικά αναφέρει η παράταξη της Δύναμης Προοπτικής, που καταδικάζει την απόφαση της δημοτικής αρχής Παναγιώτη Μανούρη να πραγματοποιείται κλήρωση για τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης που θα συμμετάσχουν στα θαλάσσια μπάνια.
“Χωρίς ίχνος ευαισθησίας και σεβασμού προς τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης μα,  ανέτρεψαν με αστείες δικαιολογίες τον προγραμματισμό πολλών αφού εφηύραν την κλήρωση πλέον για να συμμετάσχουν στα θαλάσσια μπάνια.
Ουσιαστικά, ρίχνουν κλήρο για να δουν ποιοι θα « φαγωθούν»!” τονίζει η παράταξη, συνεχίζοντας να καταφέρεται κατά της δημοτικής αρχής:
“Και όλα αυτά για μια μια δίκαιη παροχή την οποία εμείς ως Δημοτική Αρχή είχαμε εξασφαλίσει χωρίς αποκλεισμούς για όλες και όλους. Αλήθεια, τι άλλαξε κύριοι της Δημοτικής Αρχής;
Άλλαξαν προφανώς οι προτεραιότητές σας γιατί κυριαρχεί η αδιαφάνεια και η έλλειψη κάθε προγράμματος. Ενδιαφερόσασταν δήθεν για τα μέλη των ΚΑΠΗ μέχρι να υφαρπάξετε την ψήφο με ψευτιές. Και τώρα τους τιμωρείτε στερώντας το αυτονόητο: να απολαύσουν μερικές ημέρες στη θάλασσα.
Εμείς ως Δημοτική Παράταξη καταγγέλλουμε αυτήν την προσβλητική πολιτική και στο Δημοτικό Συμβούλιο θα ζητήσουμε εξηγήσεις”, ολοκληρώνει η παράταξη με επικεφαλής τη Δέσποινα Θωμαΐδου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ