Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Συμπολιτεία Πεντέλης: “Ας μην προσπαθεί η δήμαρχος να κρυφτεί πίσω από την αντιπολίτευση”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, ζήτησε συνάντηση από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα της καθαριότητας, του Δημοτικού Συμβουλίου, της Πολιτικής Προστασίας και της ενοποίησης κοινόχρηστων χώρων.

Το συγκεκριμένο γεγονός σχολιάζει η παράταξη της Συμπολιτείας, με την τέως δήμαρχο, Δήμητρα Κεχαγιά στο “τιμόνι”. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι “από την αρχή τη θητείας της επέλεξε τα ψεύδη και τη λάσπη απέναντι στη «Συμπολιτεία», απέρριψε αυταρχικά κάθε πρόταση συνεργασίας και συναίνεσης, υποβαθμίζει σταθερά τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, καλλιεργεί την τοξικότητα στην πόλη μας και ξαφνικά θυμήθηκε την αντιπολίτευση”.

“Η πρόσκλησή της, που φυσικά απορρίφθηκε από την παράταξή μας, είναι σαφέστατα προσχηματική, αφού το το μόνο που επιδιώκεται μέσω αυτής είναι η διάχυση ευθυνών, οι οποίες εξ ολοκλήρου ανήκουν στη διοίκηση της κ. Κοσμοπούλου, που όμως μάλλον δεν μπορεί να τις σηκώσει”, προσθέτει η παράταξη στη συνέχεια.

“Τα θέματα για τα οποία μας καλεί να συζητήσουμε δεν έχουν κανέναν έκτακτο χαρακτήρα, αποτελούν αποκλειστικό αντικείμενο διαχείρισης της εκάστοτε διοίκησης, ενώ στην αντιπολίτευση αντιστοιχεί η ευθύνη του ελέγχου και της κριτικής προς τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής. Ευθύνη που ως «Συμπολιτεία» έχουμε αναλάβει και φέρουμε εις πέρας με σεβασμό στην εντολή των πολιτών και στο κορυφαίο όργανο διαβούλευσης, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο”, συνεχίζουν.

“Καλό είναι και η κ. Κοσμοπούλου να ανταποκριθεί στις ευθύνες που ανέλαβε απέναντι στους δημότες, τους οποίους διαβεβαίωνε υπερφίαλα ότι εκείνη «μπορεί καλύτερα», και να μην προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από δήθεν πρωτοβουλίες «ανοίγματος» προς την αντιπολίτευση.

Η κ. Κοσμοπούλου είναι η τελευταία που μπορεί να πείσει ότι μπορεί να φέρει τη συναίνεση και τη σύνθεση στον Δήμο μας, αφού είναι η πρώτη που έσπευσε να κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας με όλους όσους έχουν διάθεση να συμβάλλουν στην πρόοδο του τόπου μας”, αναφέρει καταληκτικά η παράταξη της Συμπολιτείας.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ