Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ για διοίκηση Πεντέλης: “Παλεύουν με τις σκιές τους & βυθίζουν τον Δήμο στην τοξικότητα”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Οι δήμοι δεν διοικούνται με τσιτάτα και παλαιάς κοπής παροιμίες. Αντιθέτως, διοικούνται από ομάδες με όραμα, γνώση και αποτελεσματικότητα, όπως αυτή της “Συμπολιτείας”, η οποία την τετραετία 2019-2023 έφερε στον Δήμο Πεντέλης σημαντικές επενδύσεις, υλοποίησε μεγάλα έργα και δρομολόγησε ακόμη περισσότερα”, δηλώνει η παράταξη της Συμπολιτείας Πεντέλης, με επικεφαλής την πρώην δήμαρχο, Δήμητρα Κεχαγιά, ρίχνοντας ευθείες βολές προς το πρόσωπο της νυν δημάρχου, Νατάσσας Κοσμοπούλου.

“Έργα που υλοποιήθηκαν με πλήρη διαφάνεια και διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται από τον νόμο”, συμπληρώνει η παράταξη. “Οι μόνοι που δεν το κατανοούν είναι εκείνοι που δεν έχουν ακόμη παραγάγει έργο, ελλείψει οράματος, γνώσης και στελεχών. Τουλάχιστον, ας συνεχίσουν αυτό που παρέλαβαν, γιατί ανήκει στην πόλη και στους πολίτες της”, αναφέρουν επίσης.

“Εμείς παλέψαμε και παλεύουμε για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Αφήνουμε κάποιους άλλους να παλεύουν με τις σκιές τους και να βυθίζουν τον Δήμο στην τοξικότητα. Εξάλλου, εκεί τα καταφέρνουν καλύτερα…” ολοκληρώνει η “Συμπολιτεία”.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ