Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Τη θανάτωση δεσποζόμενου ζώου στη Νίκαια καταγγέλλει ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη θανάτωση δεσποζόμενου ζώου από κάψουλα υδροκυανίου σε παραφίνη που σημειώθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου στην Άνω Νεάπολη Νίκαιας, καταδικάζει ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης. Το περιστατικό καταγγέλθηκε από δημότισσα η οποία συνοδεύοντας το σκυλί της στον καθημερινό περίπατό του, μόλις λίγα λεπτά μετά τη λήψη της δηλητηριασμένης κάψουλας, ξεψύχησε στα χέρια της.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ .Ι. Ρέντη υπογραμμίζει: «Ένα ακόμη κρούσμα θανάτωσης δεσποζόμενου ζώου και η οργή όλων για την απάνθρωπη αυτή πράξη, δύσκολα συγκρατείται. Ως Δήμαρχος της πόλης καταγγέλλω το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, θέλω να πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα οι δράστες της διάπραξης του θα συλληφθούν και δηλώνω με τρόπο σαφή και κατηγορηματικό ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να εξαλειφθούν φαινόμενα που προσβάλουν τον πολιτισμό μας και πρωτίστως την ανθρώπινη υπόσταση».

Για το συμβάν ενημερώθηκαν ο εξουσιοδοτημένος δημοτικός σύμβουλος Ευζωίας και μέριμνας δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, κ. Παναγιώτης Μπαξεβανάκης, καθώς και ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Δημοσθένης Σταματάτος οι οποίοι σε άμεσο χρόνο το κατήγγειλαν με έγγραφο τους στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά από τον οποίο και διατάχθηκε επείγουσα έρευνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ