Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Άγρια καταδίωξη και συλλήψεις μετά τις καταδρομικές επιθέσεις σε 4 οχήματα στα Εξάρχεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ, στην οδό Ιουλιανού, στα Εξάρχεια, λίγη ώρα μετά τις εμπρηστικές επιθέσεις σε 4 συνολικά αυτοκίνητα.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ, στην οδό Ιουλιανού, στα Εξάρχεια, λίγη ώρα μετά τις εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συλληφθέντες κουβαλούσαν μαζί τους όπλα, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν έχουν σχέση με τους εμπρησμούς ΙΧ που καταγράφηκαν νωρίτερα στην περιοχή.

Εμπρησμοί σε οχήματα

Ταυτόχρονες εμπρηστικές επιθέσεις σε τρία διαφορετικά σημεία των Εξαρχείων σε διάστημα λίγων λεπτών πραγματοποίησαν άγνωστοι το πρωί της Πέμπτης.

Στις 08:30 το πρωί, τυλίχθηκαν στις φλόγες δυο σταθμευμένα οχήματα στην οδό Ζαΐμη, με περίοικους να αναφέρουν πως πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά, άκουσαν να σημειώνεται έκρηξη.

Στο σημείο βρίσκονται πυροσβέστες οι οποίοι αναζητούν τυχόν γκαζάκια κάτω από τα οχήματα. Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της φωτιάς στα δυο αυτοκίνητα, μια άλλη εστία φωτιάς και πάλι σε αυτοκίνητο, εκδηλώθηκε στην οδό Ιουλιανού.

Αμέσως μετά άγνωστοι πυρπόλησαν κάδο απορριμμάτων στην οδό Σόλωνος, με την φωτιά να παίρνει διαστάσεις και να εξαπλώνεται σε ένα αυτοκίνητο. Αυτή την ώρα στα Εξάρχεια, ομάδες της ΔΡΑΣΗ, πραγματοποιούν έρευνες στα στενά, για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων ατόμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ