Ειδήσεις
Άκης Τσοχατζόπουλος: «Ανοίγει η διαθήκη του με ντοκουμέντα που θα αλλάξουν την ελληνική ιστορία» λέει ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου

Τον περασμένο Μάιο που είχε ανοίξει η 2η διαθήκη, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων, σε αυτούς που θεωρούσε ότι τον αδίκησαν, ότι του φόρτωσαν περισσότερα από όσα του αναλογούσαν, και μάλιστα είχε προαναγγείλει αποκαλύψεις για την Τρίτη διαθήκη, όταν αυτή θα δημοσιευόταν.
Ο κ. Αλεξανδρής αναφέρθηκε στην Τρίτη διαθήκη και στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.
«Δεν έχουμε δει ακόμα την 3η διαθήκη, γιατί δεν έχει κατατεθεί ακόμα. Μόνο από τις πληροφορίες και από αυτά που ξέρουμε. Θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα. Εκείνο το οποίο αναμένεται να περιέχει η συγκεκριμένη διαθήκη του, που είναι και η τελευταία του, είναι η αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, και κυρίως όμως η αναφορά σε συγκεκριμένες ενέργειες που έχουν γίνει», ανέφερε αρχικά.
«Το λέω αυτό γιατί, παράλληλα με την διαθήκη, μού έχει παραχωρηθεί και ένα ιστορικό ηχητικών και οπτικών μηνυμάτων και συζητήσεων και στιγμιοτύπων, τα οποία μου έχουν παραδοθεί μαζί με συγκεκριμένες επιστολές, με ρητή εντολή ότι “εάν και εφόσον αμφισβητηθούν αυτά που γράφονται στη διαθήκη, να τα δημοσιοποιήσω με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία.
Εκείνο το οποίο έχω πει από τις προηγούμενες φορές είναι ότι ο εκλιπών υποστήριζε σθεναρά ότι ο ίδιος φορτώθηκε αμαρτίες τρίτων προσώπων οι οποίοι προέρχονται από πολλούς κύκλους και όχι μόνο της πολιτικής.
Επίσης, το αρχείο του είχε γίνει στόχος κλοπής. Βγήκε από την φυλακή και σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό κατάφερε να ανακτήσει αρχείο αυτό. Μέσα εκεί είναι οι αποδείξεις των όσων υποστήριζε και θα αλλάξει ένα μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας», συμπλήρωσε.
Για το εάν αναφέρονται ονόματα στην τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο κ. Αλεξανδρής αποκάλυψε πως, «έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν ονόματα. Σίγουρα υπάρχουν τα ονόματα στις επιστολές που μου έχουν παραδοθεί. Υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό. Έχω δει ένα απόσπασμα, ό,τι είναι σφραγισμένο δεν μπορώ να το δω, δεν μου επιτρέπεται, ξέρω όμως περίπου τι αφορά».
«Με βάση τις πληροφορίες και το υλικό που έχουμε, μπορώ να πω ότι τα ονόματα δεν είναι μόνο από τον χώρο της πολιτικής. Ο εκλιπών με δεδομένο ότι η 3η διαθήκη γράφτηκε το 2020, σε αυτήν αναφέρεται συγκεκριμένα σε καταστάσεις, γεγονότα και ανθρώπους οι οποίοι, τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024