Ειδήσεις
Έναρξη εργασιών για την επέκταση παιδικής χαράς στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2025/02/IMG_9563.webp)
- Θα παραμείνει κλειστή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών
Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης προχωρά στην επέκταση της παιδικής χαράς και την προσθήκη υπαίθριων οργάνων γυμναστικής για ενήλικες στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων και Κωνσταντινουπόλεως. Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση που αναβαθμίζει τον χώρο, δημιουργώντας επιπλέον δυνατότητες παιχνιδιού για τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους γονείς να συνδυάζουν την άσκηση με την παραμονή τους στον χώρο, διευκολύνοντας τους νέους γονείς να ανταποκριθούν στους σύγχρονους ρυθμούς ζωής.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων, καθώς η μελέτη και η διαγωνιστική διαδικασία για το έργο ξεκίνησαν επί θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής του κ. Αναστάσιου Μαυρίδη. Πλέον, υπό τη διοίκηση του Δημάρχου κ. Μάριου Ψυχάλη, το έργο περνά στη φάση υλοποίησης, με στόχο την έγκαιρη ολοκλήρωσή του.
Κλείσιμο της παιδικής χαράς κατά τη διάρκεια των εργασιών
Για λόγους ασφάλειας και ομαλής εκτέλεσης των εργασιών, η παιδική χαρά θα παραμείνει κλειστή από σήμερα μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών. Αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, η παράδοση της παιδικής χαράς και των νέων οργάνων γυμναστικής στους δημότες αναμένεται να γίνει εντός 20 ημερών.
Τι περιλαμβάνουν οι εργασίες:
- Επέκταση της παιδικής χαράς, προσφέροντας περισσότερους χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά.
- Προσθήκη υπαίθριων οργάνων γυμναστικής, επιτρέποντας στους ενήλικες να ασκούνται κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο.
O Δημάρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε: «Η δημιουργία σύγχρονων και λειτουργικών κοινόχρηστων χώρων είναι προτεραιότητα για τον Δήμο μας. Με την επέκταση της παιδικής χαράς και την τοποθέτηση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων και Κωνσταντινουπόλεως, προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο χώρο ψυχαγωγίας και άθλησης, όπου παιδιά και ενήλικες μπορούν να απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο μαζί.
Αυτό το έργο είναι αποτέλεσμα της συνέχειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς ξεκίνησε επί θητείας του κ. Αναστάσιου Μαυρίδη και πλέον προχωρά στη φάση της υλοποίησης από τη σημερινή δημοτική αρχή. Συνεχίζουμε με συνέπεια, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας