Ειδήσεις
Έρχεται η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού και μετά βροχές

Ανεβαίνει η θερμοκρασία στη χώρα με τους ειδικούς να επισημαίνουν πως το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά. Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του Open, Κλέαρχου Μαρουσάκη, ένα θερμό κύμα από την κεντρική Μεσόγειο επηρεάζει και την Ελλάδα.
Σήμερα στα περισσότερα σημεία της επικράτειας θα κυριαρχήσει η λιακάδα με τη ζέστη να κορυφώνεται το Σάββατο. Την Κυριακή των εκλογών ωστόσο, επηρεάζει την χώρα ένα ψυχρό βαλκανικό μέτωπο το οποίο θα φέρει βροχές και καταιγίδες σχεδόν στο σύνολο της χώρας.
Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, ο υδράργυρος σήμερα, Πέμπτη κατά τόπους θα φτάσει τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ το μελτέμι έχει αρχίσει να επιδρά στην περιοχή του Αιγαίου.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με τη θερμοκρασία να φτάνει στο κέντρο της πόλης μέχρι τους 34 βαθμούς Κελσίου, στις περιοχές όμως προς τη θάλασσα όπου επιδρά το βοριαδάκι θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται ηλιοφάνεια με ελάχιστες νεφώσεις προς το απόγευμα και την θερμοκρασία στους 34 βαθμούς Κελσίου.
Την Παρασκευή και το Σάββατο περιμένουμε την κορύφωση αυτού του πρώτου θερμού κύματος με τον υδράργυρο κατά τόπους να φτάνει και τους 37 βαθμούς Κελσίου!
Εκλογές με βροχή
Από το Σάββατο το απόγευμα όμως αναμένεται μεταβολή του καιρού που θα φέρει βροχές και τοπικές καταιγίδες λόγω του ψυχρού βαλκανικού μετώπου στη βόρεια Ελλάδα.
Την Κυριακή όμως τα φαινόμενα θα είναι πιο γενικευμένα σε όλο τον ηπειρωτικό κορμό αλλά και στο βόρειο και δυτικό Αιγαίο με ισχυρούς κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις.
Από τη Δευτέρα η αστάθεια αυτή περιορίζεται για να ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία από την Τρίτη.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ