Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανακοινώθηκε η 29η Συνεδρίαση Δήμου Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Νέας Ιωνίας καλεί τους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής στην 29η συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Αγ. Γεωργίου 40), την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου  και ώρα 19.00, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:
– Δημοσιότητα των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανάπτυξη της Δημοκρατίας στο Δήμο Νέας Ιωνίας.
– Κοπή δένδρων για το έργο: « Διαμόρφωση τμήματος οδών Δευκαλίωνος και Δημοσθένους και πεζοδρομίων».
– Έγκριση του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης για το έργο:« ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ».
– Έγκριση του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης για το έργο:« ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΛ. ΤΣΑΛΔΑΡΗ  Δ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ».
– Έγκριση του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης για το έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ, ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΡΣΗΣ ΤΟΥ Δ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ».
– Σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την πραγματοποίηση του έργου «Γεωθερμικό  Σύστημα  Τηλεκλιματισμού και άλλες Εφαρμογές ΑΠΕ» και – «Ανανέωση σύμβασης πληρωμής για τη δαπάνη διοδίων διέλευσης των οχημάτων του Δήμου από την Αττική οδό, για το έτος 2016».
– Έκδοση περί σύμφωνης γνώμης ή μη για  την 118/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία « ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ( ΚΕ. ΒΡΕ. ΦΟ) ΝΠΔΔ Δήμου Νέας Ιωνίας.
– Έγκριση Τριμηνιαίων Καταστάσεων Εσόδων – Εξόδων Γ΄ Τριμήνου του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία « ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ( ΚΕ. ΒΡΕ. ΦΟ) ΝΠΔΔ Δήμου Νέας Ιωνίας.  
– Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης στο πλαίσιο προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου μας.
– Έγκριση εκδηλώσεων και ψήφιση πίστωσης για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ