Ειδήσεις
Ανεστάλη η κατεδάφιση του καταυλισμού των ΡΟΜΑ

Αναστέλλονται προσωρινά οι εργασίες κατεδάφισης του καταυλισμού των Ρομά στην περιοχή Νομισματοκοπείο του Χαλανδρίου, όπως μας ενημερώνει ο δήμος.
Ειδικότερα ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης ενημερώθηκε επισήμως τη Δευτέρα, παραμονή της προβλεπόμενης κατεδάφισης του καταυλισμού των Ρομά στο Νομισματοκοπείο, πως οι εργασίες της κατεδάφισης αναστέλλονται προσωρινά, λόγω της μη ολοκλήρωσης των εργασιών στο χώρο μετεγκατάστασης.
Ως νέα ημερομηνία ορίστηκε η Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμαρχος, με αφορμή τις αλλεπάλληλες αναστολές σχετικών αποφάσεων, δίνει στη δημοσιότητα τη νέα απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Αγγελάκα και εκφράζει την προσδοκία να υλοποιηθεί η μετεγκατάσταση στον προβλεπόμενο χρόνο.
“Τούτη η έκβαση θα αποτελεί λύση εις όφελος όλων ήτοι, των ιδιοκτητών της καταπατημένης γης, των δεινοπαθούντων περιοίκων καθώς και των ιδίων ελεύθερων κατασκηνωτών του καταυλισμού, οι οποίοι ζουν μέσα σε άθλιες συνθήκες υγιεινής διαπιστωμένες κατ’ επανάληψη από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες” επισημαίνεται από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου.
Διαβάστε επίσης:
Δήλωση Καραμέρου για τους ΡΟΜΑ Χαλανδρίου
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ