Connect with us

Ειδήσεις

Ανοίγει και άλλος δρόμος στο Ηράκλειο Αττικής

Published

on


Στη διάνοιξη μιας ακόμα οδού προχωρά η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.
Συγκεκριμένα ξεκίνησε η διάνοιξη / διαπλάτυνση της οδού  Γεωργίου Παπανδρέου – στη διασταύρωση με την οδό Τζαβέλα – και για μήκος 60 μέτρων τουλάχιστον. Τα συνεργεία της εργολαβίας έχουν ήδη πιάσει δουλειά, τις εργασίες των οποίων επέβλεψε ο δήμαρχος της πόλης, κ. Νίκος Μπάμπαλος.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η Γ. Παπανδρέου θα διαπλατυνθεί κατά τέσσερα, περίπου, μέτρα, θα μεταφερθούν οι κολώνες της ΔΕΗ αναλόγως, ενώ θα κατασκευασθούν και τα απαιτούμενα πεζοδρόμια.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελεί συνέχεια του γενικότερου πλάνου διάνοιξης και διαπλάτυνσης δρόμων της πόλης (π.χ. συνεχίζονται τα έργα διαπλάτυνσης της οδού Καλαβρύτων), το οποίο σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλα σημεία της πόλης. Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο δήμαρχος «πρόθεση της διοίκησης είναι να αλλάξει η εικόνα της περιοχής του ρέματος Γ. Παπανδρέου, αίτημα ετών των κατοίκων της περιοχή».

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ