Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανυπομονησία για την Black Friday και με ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλες προσδοκίες έχουν δημιουργήσει η μεγάλες εταιρείας τεχνολογίας στην Ελλάδα για την Black Friday, την Παρασκευή που μας έρχεται.

Προσδοκίες έχουν δημιουργηθεί στην αγορά ότι η φετινή Black Friday θα σπάσει όλα τα ρεκόρ τζίρου δεδομένου ότι δεν προηγήθηκαν και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις. Μεγάλες αλυσίδες εδώ και μέρες έχουν ξεκινήσει τις προσφορές.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι δεν προηγήθηκαν οι ενδιάµεσες εκπτώσεις, ότι η χωρίς περιορισµούς είσοδος στα φυσικά καταστήµατα επιτρέπει και τις λεγόµενες «αυθόρµητες» αγορές, στις οποίες ποντάρει πάντα το λιανεµπόριο για επιπλέον έσοδα και κέρδη, καθώς και ότι την Κυριακή 27 Νοεµβρίου τα καταστήµατα θα είναι ανοιχτά, ενισχύει την αισιοδοξία του εµπορικού κόσµου για προσωρινή έστω αναθέρµανση της αγοράς.

Μερικές αλυσίδες µάλιστα διαφηµίζουν ήδη προσφορές στο πλαίσιο της Cyber Monday που ακολουθεί, δηλαδή στις 28 Νοεµβρίου, ηµέρα µεγάλων προσφορών αποκλειστικά για ηλεκτρονικές αγορές.

Στην αιχµή βεβαίως των προσφορών είναι τα προϊόντα τεχνολογίας, µε τις αλυσίδες του κλάδου να πρωτοστατούν όπως κάθε χρόνο στις διαφηµιστικές εκστρατείες, µε τις εκπτώσεις τιµών σε τηλεοράσεις να βρίσκονται στο επίκεντρο. Εντατικές διαφηµιστικές εκστρατείες έχουν ξεκινήσει και οι αλυσίδες οικιακού εξοπλισµού, ενώ στον ρυθµό της Black Friday έχουν µπει ήδη και αλυσίδες σούπερ µάρκετ, κάτι πάντως που συνέβη και πέρυσι, όταν δεν υπήρχε και το περίφηµο «καλάθι του νοικοκυριού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ