Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Απολογείται αύριο ο 68χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ τον 39χρονο στον Πειραιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει αύριο ο 68χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο, υπάλληλο σε πάρκινγκ, στον Πειραιά.

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στις 10:00 το πρωί ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ μέσα στη μέση του δρόμου, στον Πειραιά, το μεσημέρι της Παρασκευής, προκειμένου να απολογηθεί.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη αναβολή αφού αρχικά ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί το Σάββατο, ενώ η δεύτερη ημερομηνία που πήρε ήταν για σήμερα, όπου επίσης δεν απολογήθηκε.

Το χρονικό

Ο ηλικιωμένος εμφανίστηκε στο πάρκινγκ με καραμπίνα και πυροβόλησε το θύμα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στη πλάτη. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά την πράξη του φώναζε «επιτέλους τον έφαγα τον π…».

Ο 68χρονος, μετά από την δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Το θύμα μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ