Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Στον ανακριτή σήμερα δύο από τους έξι συλληφθέντες – Πιθανά τα οπαδικά κίνητρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού 15χρονου στο Ίλιον – Ενώπιον του ανακριτή σήμερα οι δύο από τους έξι συλληφθέντες

Τη φρίκη ζούσε ένας 15χρονος στα χέρια των οκτώ ανηλίκων συμμαθητών του, όπου φέρονται τον βίαζαν εδώ και έναν μήνα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον. Οι Αρχές κάνουν λόγo για μια πολύ σοβαρή υπόθεση και οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως συγκλονίζουν.

Οι δύο από τους έξι συλληφθέντες αναμένεται να περάσουν σήμερα το κατώφλι του ανακριτή. Οι άλλοι τέσσερις πέρασαν τις προηγούμενες μέρες από τον ανακριτή και οι τρεις εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ο τέταρτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους επειδή δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Έχει εμφανιστεί επιπλέον ο έβδομος της «συμμορίας», ενώ το αυτόφωρο έχει παρέλθει, και αναζητείται ο όγδοος ο οποίος εκτιμάται ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία. Σύμφωνα με τον 15χρονο, ο τελευταίος που αναζητείται φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της ιστορίας, όπως μετέδωσε το Mega.

Επίσης, στο σπίτι ενός εκ των ανηλίκων λέγεται ότι βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών.

Οι έρευνες των Αρχών επεκτείνονται, τόσο αναφορικά με τα πρόσωπα που εμπλέκονται, όσο και στα πραγματικά κίνητρα της πράξης της σεξουαλικής κακοποίησης του μαθητή, που δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση.

Οι ανήλικοι σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, ήθελαν να τραβήξουν ένα βίντεο και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο με τις φρικιαστικές πράξεις που έκαναν σε ένα 15χρονο παιδί.

Ο 15χρονος βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ο ανήλικος γνωριζόταν με την «συμμορία» ενώ κάποιοι εξ αυτών ήταν συμμαθητές του στο σχολείο, και με κάποιους από τους ανήλικους ήταν συμμαθητές και στο φροντιστήριο.

Εξετάζεται και το ενδεχόμενο οπαδικών διαφορών

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο οπαδικών διαφορών, καθώς ένας εκ των δικηγόρων των ανηλίκων έβαλε στο τραπέζι και αυτή τη διάσταση στην υπόθεση. Απομένει βέβαια να φανεί εάν αποδειχθεί αυτό ενώπιον των Αρχών.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές εξετάζουν παράλληλα και τον ρόλο τεσσάρων έφηβων κοριτσιών. Πρόκειται για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, οι οποίες με βάση την κατάθεση του 15χρονου δεν είχαν κάποιο ρόλο αλλά φέρεται να βρίσκονταν μπροστά τη στιγμή του μαρτυρίου, του ομαδικού βιασμού του και της καταγραφής του σε βίντεο από κινητά τηλέφωνα.

Αναμένεται να εξεταστούν τα συγκεκριμένα κορίτσια, καθώς δεν φαίνεται να έκαναν κάτι προκειμένου να αποτρέψουν τη φρικιαστική αυτή πράξη.

Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ανηλίκων έχουν στα χέρια τους τουλάχιστον δύο βίντεο που διακινούσαν οι ανήλικοι από τον βιασμό του νεαρού μαθητή. Μάλιστα τα συγκεκριμένα βίντεο φέρονται να περιέχουν δύο φράσεις-κλειδιά, με τον δικηγόρο του ενός εκ των κατηγορουμένων να βάζει στο κάδρο και οπαδικά κίνητρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ