Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Διαβάστε αποκλειστικά στη σημερινή ΣΥΝείδηση

Δημοσιεύθηκε

στις

Από τον Δήμο Αλίμου ξεκίνησε το Πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης στις παραλίες, με το Φωτοβολταϊκό Κινητό Κέντρο – Παρέστη ο Αμερικανός Πρέσβης

“Βουτιά” στην ανακύκλωση

Πρεμιέρα έκανε το «Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στις παραλίες» με το Φωτοβολταϊκό Κινητό Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης να ξεκινά το ταξίδι του από την Ακτή Α΄ του Αλίμου. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Το Κινητό Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης είναι ενεργειακά αυτόνομο και επιτυγχάνει τη «Διαλογή στην Πηγή», ενώ προσφέρει αντίτιμο στους πολίτες που ανακυκλώνουν πλαστικές, γυάλινες ή μεταλλικές συσκευασίες. Όπως ανέφερε ο κύριος Πάιατ, το πολύ σημαντικό ατού αυτού του περιπτέρου είναι ότι είναι μεταφερόμενο. Επομένως, μπορεί να μεταφερθεί σε όλες τις παραλίες της Αττικής – και όχι μόνο– αλλά και στα νησιά, βοηθώντας έτσι να αναπτυχθεί και να εμπεδωθεί μια κουλτούρα ανακύκλωσης η οποία μπορεί να βοηθήσει πολύ το περιβάλλον και να συμβάλει στην ανακύκλωση, ιδιαίτερα των αποβλήτων σε πλαστικό.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ