Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Διαβούλευση για την αξιοποίηση αθλητικού χώρου στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη διαβούλευσης για την αξιοποίηση του Αθλητικού χώρου στο «Τρίγωνο Φραγκοπούλου» (Κάτω Κηφισιά).
Σε χαρακτηρισμένο ως Αθλητικό χώρο έχει ήδη εγκριθεί και εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για κατασκευή κλειστού κολυμβητήριου. Η Διοίκηση του Δήμου ζητά την άποψη των πολιτών για την αλλαγή ή μη των σχεδίων και του μελλοντικού έργου από κλειστό κολυμβητήριο  σε κλειστό γήπεδο (μπάσκετ, βόλεϊ, χαντμπολ κ.α.) για άθληση σωματείων και πολιτών. Ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους πολίτες και φορείς να παρουσιάσουν τα σχόλια και τις απόψεις τους για το πώς επιθυμούν να αξιοποιηθεί ο συγκεκριμένος αθλητικός χώρος.
Η ηλεκτρονική διαβούλευση ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 27/09/2015, μέσω του site του Δήμου Κηφισιάς (www.kifissia.gr).

Δύο συναντήσεις
– Η Δημόσια διαβούλευση με τα αθλητικά σωματεία θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, και ώρα 18.00, στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, αίθουσα «Βασίλειος Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης).
– Η Δημόσια διαβούλευση με τους πολίτες θα διεξαχθεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, και ώρα 18.30, στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, αίθουσα «Βασίλειος Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ