Ειδήσεις
Δωρεάν είσοδος στην Πλαζ Βάρκιζας για λίγες ημέρες

Κανονικά με ελεύθερη γενική είσοδο για όλους μέχρι και αύριο λειτουργεί η Πλαζ Βάρκιζας, χωρίς ωστόσο να λειτουργούν ακόμη τα καταστήματα.
Το Σάββατο 8/6 θα θα υπάρχει τιμή εισόδου για την πλαζ, ενώ τα καταστήματα θα ξεκινήσουν κανονικά τη λειτουργία τους.
Οι εργασίες πλήρους ανακατασκευής πρόκειται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2024 και αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν το καλοκαίρι του 2025.
Η πλαζ μισθώθηκε σε εταιρία ειδικού σκοπού συμφερόντων του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου, επικεφαλής της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ και προέδρου του μπασκετικού Παναθηναϊκού.
Πλέον η πλαζ ανήκει στην επενδυτική ομάδα που σχημάτισαν ο κύριος Γιαννακόπουλος με τον επιχειρηματία κύριο Βαγγέλη Κοτταρίδη, ο οποίος βρίσκεται στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της νέας εταιρίας ειδικού σκοπού για τη διαχείριση της πλαζ Βάρκιζας, με την ονομασία «Black Wave Βάρκιζα».
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024