Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εγγραφές στο Αθλητικό Κέντρο

Δημοσιεύθηκε

στις


Οι εγγραφές για όλα τα αθλήματα στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού θα ξεκινήσουν στις 26 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Σεπτεμβρίου.

Όλα τα προγράμματα άθλησης του Αθλητικού Κέντρου και των συλλόγων που γίνονται στους χώρους του, για την τρέχουσα αθλητική χρονιά 2014-15, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.

Οι αιτήσεις θα γίνονται στη γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου τις ώρες:

    8:00-12:00 από 26-29 Αυγούστου και
    8:00-12:00 και 16:00-20:00 από 1 Σεπτεμβρίου και μετά.

Θα γίνεται παραλαβή μόνο των αιτήσεων που έχουν όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για το κάθε άθλημα. Η έγκριση των αιτήσεων θα γίνει από επιτροπή που ορίζει ο ΟΚΑΠΑ στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου και θα αναρτηθούν τα ονόματα στους πίνακες ανακοινώσεων του Αθλητικού Κέντρου καθώς και στην ιστοσελίδα του ΟΚΑΠΑ. Μετά την έγκριση των αιτήσεων, θα γίνεται η έκδοση της κάρτας του αθλούμενου μαζί με την εξόφληση της εγγραφής, του αντίστοιχου τέλους που προβλέπεται ανά άθλημα και τυχόν οφειλές από την προηγούμενη χρονιά. Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις θα εξετάζονται επίσης από την οριζόμενη από τον ΟΚΑΠΑ επιτροπή ανά 15 ημέρες και μετά την έγκρισή τους οι αθλούμενοι θα εντάσσονται στα τμήματα.
Αθλούμενοι θα γίνονται δεκτοί για ένα δοκιμαστικό για το κάθε άθλημα με την προσκόμιση του αντίστοιχου εντύπου από την γραμματεία στον προπονητή.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ