Ειδήσεις
Εξασφαλίστηκε η συνέχιση της χρηματοδότησης για τον Παιδικό Κήπο Πικιώνη στη Φιλοθέη
Εξασφαλίστηκε η συνέχιση της χρηματοδότησης για τον Παιδικό Κήπο Πικιώνη στη Φιλοθέη.
Το έργο της Πικιώνη συνεχίζεται!
Με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, Ιωάννη Ανδρουλάκη, και τον Διευθυντή Γεώργιο Πρωτόπαπα συναντήθηκαν χθες ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαράλαμπος Μπονάτσος, και ο Αντιδήμαρχος, Άρης Νάκας, με κύριο θέμα συζήτησης τη συνέχιση χρηματοδότησης του έργου του Παιδικού Κήπου Πικιώνη.
Υπενθυμίζεται ότι έργα στον Π.Κ Πικιώνη είχαν σταματήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς η σύμβαση με την εργοληπτική εταιρεία έληξε χωρίς το έργο να έχει ολοκληρωθεί, με επακόλουθο να λήξει και η χρηματοδότηση.
Στη χθεσινή συνάντηση επετεύχθη η εξασφάλιση της χρηματοδότησης του Δήμου από το Πράσινο Ταμείο, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα και τη συνέχιση των εργασιών.
Ο Δήμαρχος, κ. Μπονάτσος, χαρακτήρισε τη συνάντηση ιδιαίτερα εποικοδομητική και γόνιμη και πρόσθεσε «Αφού συμφωνήσαμε την χρηματοδότηση του Έργου, συζητήσαμε και για περαιτέρω μελλοντικές συνεργασίες. Ο Πρόεδρος κ. Ανδρουλάκης είναι «ανοιχτός» σε προτάσεις καινοτόμες. Η Διοίκηση σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει και να πετύχει νέες χρηματοδοτήσεις, πάντα με γνώμονα το όφελος των κατοίκων».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας