Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Ζητώ συγγνώμη» δηλώνει η 39χρονη προφυλακιστέα για τη δολοφονία του ξυλουργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 39χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 43χρονο ξυλουργό. Η ίδια δήλωσε μετανιωμένη για την πράξη της και ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του εκλιπόντα, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε σκοπό να του αφαιρέσει τη ζωή.

Ο κ. Δημήτρης Ανδρέου ένας εκ των δικηγόρων της 39χρονης σε δήλωση που παραχώρησε ανέφερε,

«Εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης. Θέλουμε να μεταφέρουμε ότι η κατηγορούμενη έχει μετανιώσει για τις πράξεις της κι ζητά συγνώμη από τους οικείους του εκλιπόντα» και συνέχισε «εμείς ως συνήγοροι έχουμε την πεποίθηση ότι πραγματικά δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και βεβαίως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει. Η κατηγορούμενη από την ώρα που ξεκίνησε από το χωριό της για να έρθει να τον συναντήσει στη Χαλκίδα δεν είχε τέτοιο σκοπό. Ακούγονται διάφορα σε βάρος της τα οποία δεν είναι αληθή. Για παράδειγμα ότι ενοχλούσε, παρενοχλούσε τον εκλιπόντα με διάφορα μηνύματα και απειλές. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο στοιχείο που να είναι ενσωματωμένο στη δικογραφία και να αποδεικνύει αυτούς τους ισχυρισμούς».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Τάρτης Θανάσης, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «για να μην παρακολουθούνταν από ψυχιάτρους και για μην διαταχθεί ο εγκλεισμός της σε κάποιο ίδρυμα αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα ήταν τόσο σοβαρή η πάθηση της. Από εκεί και πέρα εφόσον έχει ζητήσει πραγματογνωμοσύνη αυτή θα γίνει, εμείς θα διορίσουμε τον τεχνικό σύμβουλο και βεβαίως θα ελεγχθούν όλοι οι ισχυρισμοί της κατηγορούμενης. Η πρόβλεψη μου είναι ότι δεν θα γλυτώσει τα ισόβια όταν έρθει η ώρα της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ